Atatürk Kültür Merkezi

ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ

KONFERANS VE SERGİ SALONU

Öğrencilerin sanatsal ve kültürel etkinliklerinde olduğu kadar, Bodrum halkının ve çeşitli kurumların bu konudaki gereksinimini karşılamak için düzenlenmiş olup en son teknoloji, ses ve ışık düzenine sahip 800 kişilik çok amaçlı salon ile 1388 m2’lik sergi salonunu kapsar. Panel, seminer, tiyatro, konser, sinema gösterimi ve derslere yönelik olarak kullanılan çok amaçlı konferans salonu ve her ay yenilenen profesyonel resim sergileri ile öğrencilerin sanatsal etkinlikleri için yararlanabilecekleri kültür merkezi tüm yıl aktif olarak kullanılır.

SANAT

Okulumuzda sanat eğitimi; özel donanımlı sınıflarımızda ve okulun ortak kullanım alanlarında öğrencilerimizin ilgileri doğrultusunda yapılmaktadır. Öğrencilerimiz, akademik yaşamlarına paralel olarak okul dışında müze, sergi ziyareti yapmakta ve kültürel etkinliklere katılmaktadır. Okulumuzda bulunan dans ve bale salonlarında öğrencilerimiz bale, halk oyunları, modern dans çalışmaları yapmaktadır. Atatürk Kültür Merkezi, 800 kişilik kapasitesiyle okul içinde ve dışında olmak üzere tiyatro, konser, dans gibi birçok kültürel alanlarda hizmet vermektedir. Böylece öğrencilerimizin sanatsal, kültürel ve estetik bakış açıları zenginleşmektedir.