Beslenme

Okulumuzda lise öğrencileri için kantin hizmeti verilmekle birlikte yemek anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz için zorunludur. Yemekler; okulumuz bünyesinde çalışan kadroyla besin değerleri, kalorileri ve alerji durumlarına göre uzmanlar tarafından özel olarak hazırlanmaktadır. Sabah meyvesi, öğlen için dört çeşit yemek ve dört çeşit salata, ikindi kahvaltısında da iki çeşitten oluşan ara öğünün tamamı okulumuzda hazırlanarak taze bir biçimde öğrencilerimize sunulmaktadır. Anasınıfımızda bu öğünlere ek olarak sabah kahvaltısı da verilmektedir. Sık tüketilen gıda maddesi olarak ekmek ve yoğurt kendi mutfağımızda üretilmekte olup kullanılan yağ, süt ve et tamamen organiktir. Meyve olarak mandalina ve limon kendi bahçemiz-den çocuklarımıza sunulmaktadır.