Eğlenerek Öğreniyoruz

Özel Marmara Anaokulu öğrencilerimizle tüm yaş gruplarımızla eğlenerek öğrenmeye devam ediyoruz. Küçük yaş grubu öğrencilerimizle “Dünya renklerden oluşur.” Ana fikri doğrultusunda sorgulama ünitemiz olan “Renkli Dünyam” adlı konumuzu oyunlarla, danslarla sorguladık.

Orta yaş grubu öğrencilerimizle ise “İnsanlar duygularını farklı şekillerde ifade ederler.” Ana fikri doğrultusunda sorgulama ünitemiz olan “Duyguların Keşfi” adlı konumuzu farklı duygu durumlarını canlandırarak sorguladık.

Büyük yaş grubu öğrencilerimizle de “Zaman ilerledikçe, insanların yaşamları değişir.” Ana fikri doğrultusunda sorgulama ünitemiz olan “Bir Zamanlar” adlı konumuzu hayal dünyamızda geçmişe doğru yolculuğa çıkarak ve “Bir zamanlar” müzemizi oluşturarak sorguladık.

Marmaralı olmanın ayrıcalığı ile her gün yeni bir deneyim kazandık.