Genel Müdür Yardımcımızdan

Sayın Veliler, Öğretmenler ve Sevgili Öğrenciler;

Marmara Eğitim Kurumları; eğitim öğretimdeki gelişmeleri çok yakından takip ederek, sürekli mükemmeli arayarak ve dünya standartlarındaki bir eğitim sistemini uygulayarak  21. Yüzyılın Dünya Okulu olmayı başarmıştır.

Atatürk ilke ve inkılapları ile Cumhuriyetimizin temellerinden ödün vermeyen eğitim yaklaşımını yıllardır sürdüren Bodrum Marmara Koleji, Marmara Eğitim Kurumlarının bir parçası olarak Maltepe Üniversitesinin desteğini ve liderliğini tüm eğitim-öğretim çalışmalarına entegre etme şansına sahiptir.  Deneyimli akademik  kadromuz ve yöneticilerimiz eğitimde çağdaş, bilimsel yaklaşım ve teknolojiyi öğrencilerimize taşırken geleceğe yönelik  çalışmalarımıza yön vermektedir.

Fikirlerine değer verilen, konuştuğu dinlenen, sorularına cevaplar bulan çocuklar yaşam boyunca karşılaşacakları sorulara çözümler üretebilen çocuklar olacaklardır. Geleceğimiz, umutlarımız, yarınlarımız çocuklarımızın bu önemli gelişim döneminde,  yanlarında olmaktan mutluluk duyuyoruz. Sağlıklı, mutlu, başardım duygusunu tattığı, umut dolu yarınlar onların olsun…

Size okulumuzu yakından tanıtabilmek için  mandalina bahçeleri içinde yer alan; kapalı-açık spor tesisleri, sanat, müzik, bale stüdyoları, fen ve bilgisayar laboratuvarları, kültür merkezi, teknolojik donanımlı modern sınıfları, ders ve oyun alanları, kütüphanesi ile öğrencilerine yepyeni bir kampüs sunan Bodrum Özel Marmara Kolejine davet ediyoruz.

Eğitimin temeli sevgidir; Gelin görün !

Sevgi ve Saygılarımla

Oya SAKIZ