Minik Eller Mutfakta!

Minik eller mutfakta!

Anaokulumuzun tüm yaş grupları, bugün 'Ekim' ayının mutfak etkinliğini gerçekleştirdiler. İngilizce gerçekleşen etkinlikte çocuklarımız önce İngilizce öğretmenleriyle birlikte "Dokun, tahmin et" oyununu oynadı. Ardından masalarına geçen öğrencilerimiz, anaokulu öğretmenlerinin rehberliğinde sırasıyla meyve, yulaf ve ballarını kendilerine özel kaplarına koyarak besleyici, sağlıklı atıştırmalıklarını hazırladılar ve sonra da afiyetle yediler.

"Kocaeli Marmara Koleji Anaokulu ve İlkokulu IB PYP Aday Okuludur."

Little hands are in the kitchen!

All age groups of our kindergarten have carried out the kitchen event of 'October' today. In the event held in English; Our children first played the "Guess What" game with their English Teachers. Then, our students, who went to their tables, prepared their nutritious and healthy snacks by putting their fruits, oats and honey in their special containers under the guidance of their kindergarten teachers and then they ate it with pleasure.

"Kocaeli Marmara College Kindergarten and Primary School is IB PYP Candidate School"