BEST BUDDİES TURKEY KULÜBÜ ATÖLYE ETKİNLİĞİ

Marmara Eğitim Kurumları bünyesinde 2013-2014 eğitim-öğretim yılında başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamındaki Best Buddies Turkey Kulübünün 4. ve son toplu buluşması 06 Haziran 2018 Çarşamba günü gerçekleşti.

2017 Kasım ayından itibaren çeşitli eğitim ve etkinliklere katılan 31 gönüllü proje destekçisi öğrencimiz, Best Buddies Turkey Kulübü öğretmenlerimiz Melek EKŞİ ve Damla ULUÖZ MEMİŞ ile birlikte 06.06.2018 Çarşamba günü “Tekrime Tarman Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi” ndeki arkadaşlarıyla “Düşler Akademisi”ne konuk oldu.

Maket ve mutfak atölyesi çalışmaları olmak üzere iki grup halinde ayrılan kulüp öğrencilerimiz ve Tekrime Tarman Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki arkadaşları  eğlenceli dakikalar yaşadılar.

Kulübümüzün bu son toplu etkinliğinin ardından katılımcı öğrencilerimize sertifika dağıtımı yapılacaktır.