BEST BUDDİES TURKEY TANIŞMA ETKİNLİĞİ

Marmara Eğitim Kurumları bünyesinde 2013-2014 eğitim öğretim yılında başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamındaki Best Buddies kulübünün çalışmalarına bir yenisi daha eklendi.

2017 Kasım ayı içerisinde öğrencilerimize verilen “Engelliye Doğru Yaklaşım ve Liderlik Eğitimleri” nin ardından 31 gönüllü proje destekçisi öğrencimiz, Best Buddies Kulübü öğretmenlerimiz Melek EKŞİ ve Damla ULUÖZ MEMİŞ ile birlikte 10.01.2018 Çarşamba günü “Tekrime Tarman Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi” tarafından konuk edildi.

Öğrencilerimiz, projemizin bu aşamasındaki tanışma etkinliğinde yeni arkadaşlarıyla keyifli, mutlu ve renkli dakikalar yaşadılar. Tüm bu çalışmaların ardından II. dönem başlarında eşleştirme töreninin yapılması planlanmaktadır.