Çılgın Dünya Tiyatro Oyunu

Özel Marmara Koleji Tiyatro Kulübü öğrencileri, 28 Mayıs Salı günü Hasan Ali Yücel Sahnesi'nde harika bir performans sergilediler. Tiyatro Kulübü Öğretmeni Derya Keçeci’nin Lope De Vega’nın “Çılgın Dünya” adlı oyunundan uyarlayarak sahneye koyduğu gösteride öğrenciler, izleyicilere oldukça keyifli anlar yaşattı. Oyun, suç işlemiş bir asilzadenin deli taklidi yaparak akıl hastanesine sığınmasıyla başlıyor. Ve bir süre sonra akıl hastanesi, kimin deli kimin akıllı olduğunun ayırt edilemediği bir yere dönüşüyor. Oyunun sonunda Derya Keçeci, oyunun çok büyük emek ve uğraşlar sonucunda muhteşem bir sonla bittiğini ancak öğrencilerin bütün bu hazırlık sürecinde kazandığı sevgi, işbirliği, dayanışma, dostluk gibi değerlerle esas amacına ulaştığını belirtti.