EDINBURG DÜKÜ ULUSLARARASI GENÇLİK ÖDÜL PROGRAMI

Rekabete dayanmadan, gönüllülük bilincinin geliştirilerek, gençlerin kişisel gelişimine destek olmayı hedefleyen Edinburgh Dükü Uluslararası Gençlik Ödülü Programına okulumuzdan Bronz kategorisine katılan 21 öğrencimiz, altı ay boyunca ödül kategorisinin ilk üç aşaması olan Toplum Hizmeti, Beceri Kazanma ve Fiziksel Gelişim aşamalarını başarıyla tamamlayarak Bronz ödülünü almaya hak kazandı. Programın son aşaması olan Macera ve Keşif Kampını Macera ve Keşif Programı Supervisorları Ahmet Yüksel ve Mehmet Eren eşliğinde 07-08 Haziran 2018 tarihlerinde, Eskişehir’e 40 km uzaklıkta Yenisofça mevkii kırsalında doğa ile iç içe yaşayarak tamamlamış oldular. Bu kategoriye katılan öğrencilerden beklenen kazanımlar; gençlerin özgüven duygularını arttırarak, takım çalışması ve işbirliği becerisi kazandırma, macera ve keşif ruhunu geliştirerek çevreye ve doğaya saygı duyma ile bu konuların eğitimi ve kampa katılmaları,  kişisel performanslarını göstermeleridir. Edinburgh Dükü Uluslararası Gençlik Ödül Programı’nı tamamlayan 21 öğrencinin ödül ve sertifikalarının verileceği törene Ulusal Koordinatör Sayın Çiğdem Güler de katılmıştır.