MARMARA MESLEK LİSESİ GELENEKSEL YIL SONU ETKİNLİĞİ

Marmara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin “Geleneksel Yıl Sonu Etkinliği”, 3 Mayıs Perşembe günü Masan Ali Yücel Konferans Salonunda gerçekleşti.

Marmara Eğitim Kurumları Genel Müdürü, Meslek Lisesi Kurucu Müdürü, Maltepe Üniversitesi öğretim görevlileri, eski mezunlar ve velilerin de yoğun katılım gösterdiği etkinlik, Marmara Meslek Lisesi Bando Takımının seslendirdiği marşlarla başladı. Marmara Eğitim Kurumları Liseler Müdürü Mehmet Alkan ile Kurucu Müdür Metin Gökyokuş’un yaptıkları konuşmaların ardından Meslek Lisesi öğrencilerinin bir yıl süresince hazırladıkları çalışmalar izlendi.

Meslek Lisesi öğrencilerinin çalışmalarından oluşan ve bir yayın mantığı ile hazırlanan programa; Meslek Lisesi 2008 mezunu olan “Yarış Pilotu” Ali Dinç’in konuk olduğu ve ileri sürüş tekniklerinin anlatıldığı, 11. Sınıf öğrencileri tarafın hazırlanan “Güvenli Sürüş” adlı aktüel program ile başlandı. Bu programı yine 11 A sınıfı öğrencilerinin hazırladıkları “Boğazın Gözleri” adlı program yayınlandı. İstanbul’un boğaz trafiğinin anlatıldığı bu programın ardından Meslek Lisesi öğrencileri tarafından 8 yıldır yürütülen ve bir çocuğun hayalinin gerçekleştirildiği “Hayalimi Paylaş” adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında yapılan çalışmalar izlendi. Hayalimi Paylaş proje çalışmasından sonra da Meslek Lisesi 10 ve 11. sınıf öğrencilerinin fragman, afiş ve klip gibi diğer çalışmaları ekrana geldi. Programın ardından izleyiciler, konferans salonun dışında yer alan, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine ait fotoğraf ve afiş sergisini gezdi.