Marmara Eğitim Kurumlarına Öğrenci Kayıt Koşulları

İç yönetmeliğimiz doğrultusunda, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında Özel Marmara Fen Lisesi, Özel Marmara Koleji ve Özel Marmara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine, kontenjan dâhilinde LGS sonucuna göre kurumumuzun ilan ettiği yüzdelik dilime giren ve görüşmesi olumlu olan öğrenciler kabul edilecektir.

-          Özel Marmara Fen Lisesine LGS sonucunda ilk %10’luk dilimde olan öğrenciler kayıt yaptırabileceklerdir.

-          Özel Marmara Kolejine LGS sonucunda ilk %15’lik dilimde olan öğrenciler kayıt yaptırabileceklerdir.

-          Özel Marmara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine mülakat sonucunda başarılı olan öğrenciler kayıt yaptırabileceklerdir.

Marmara Eğitim Kurumları 2019-2020 eğitim-öğretim yılı kayıt ücretlerini öğrenmek için tıklayınız.

YÜZDELİK DİLİM

BURS ORANLARI

BURSUN GEÇERLİ OLDUĞU OKUL ADI

% 1,5

% 100

% 2,5

% 75

% 4,5

% 50

% 8,5

% 25

Özel Marmara Koleji

% 12,5

% 10

Özel Marmara Koleji

Marmara Eğitim Kurumları kayıt görüşmeleri 28 Haziran 2019 Cuma günü başlayacaktır. Burslar, kontenjanla sınırlı olup başvuru önceliğine göre verilecektir. Kayıt işlemleri için hafta içi her gün 09.00–17.00, Cumartesi günleri 09.00 – 15.00 saatleri arasında okul müdürlüğümüze başvurabilirsiniz. Marmara Eğitim Kurumları hakkında bilgi almak ve okullarımızı gezmek isteyen velilerimiz Önkayıt Formunu doldurduklarında randevu ile okulumuza davet edileceklerdir. Özel Marmara Koleji 9. Sınıflarına, LGS Genel Yüzdelik Dilimi sonucuna göre hazırlık sınıfına kayıt hakkı kazanan ve İngilizce Seviye Tespit Sınavı’nda başarılı olan öğrencilerin kaydı yapılır.

Ayrıca sınav ile ilgili detaylı bilgiyi müdürlüğümüzden alabilirsiniz.

0216 626 10 00 / Dahili: 1171-1172