Özel Marmara Koleji öğrencileri Kadının Ötekileştirilmesi temalı Eleştirel Edebiyat Buluşmasında

Özel Marmara Koleji öğrencileri 9 Mart tarihinde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri Selcan Çelik ve Damla Destanoğlu rehberliğinde, Enka Okulları tarafından düzenlenen “Enka Eleştirel Edebiyat Buluşmas”’na katıldı. Margaret Atwood’un “Damızlık Kızın Öyküsü” adlı romanı üzerinden Kadının Ötekileştirilmesi temasını Kadın, Değişim, Birey-Otorite İlişkisi ve Yazarın Seçimleri çalıştaylarında tartışan öğrencilerimiz bu çalıştayların sonunda bir bildiri hazırladılar. Program konuğu İlknur Eroldu ile bildirilerini pekiştiren öğrencilerimiz, keyifli bir edebiyat eleştirisinin sonunda sertifikalarını almışlardır.