PROFESYONEL İNGİLİZCE TİYATRO “CLEOPATRA “ OKULUMUZDA

26.02.2018 Pazartesi günü,  dünya çapında eğitim amaçlı İngilizce oyunlar organize eden “Artspot” adlı kuruluş tarafından  “Cleopatra” adlı eserden uyarlanan İngilizce oyun Hasan Ali Yücel Salonu’nda sergilendi.

Oyun; olay örgüsü, oyunculuk kalitesi, dekorları, efektleri ile beğeni toplarken, İngilizce derslerinde şarkıları çalışmış olan öğrenciler, müzikli bölümlere keyifle eşlik ettiler. Dünyanın farklı yerlerinden gelen  oyuncularla öğle yemeğini birlikte yeme imkanını elde eden Marmara Koleji 11C ve 12C dil sınıfı öğrencileri bu fırsat kendilerine tanıdığı için okul yönetimine teşekkür ettiklerini belirttiler.

Gösterim öncesindeki sohbet bölümünde öğrenciler ; oyunculara sanat, oyunculuk, dünya  turnesi, ve tiyatro ile ilgili merak ettikleri konularda sorular yönelttiler ve resimler çektirdiler. İngilizce’nin yaşanarak interaktif bir şekilde öğrenilmesine büyük katkı sağlayan etkinlik, okul camiası tarafından büyük beğeniyle karşılandı.