Servis

ServisAilelerin tam bir gönül rahatlığı içinde ve güvenle teslim edebilecekleri "Çağdaş hizmeti" tam donanımlı araçlarla ve eğimli personeliyle huzurlu bir ortamda sorumluluk duygusuyla sunuyoruz. 1991’den beri veli ve öğrenci memnuniyetini artan bir şekilde sürdürüyoruz.

VİZYONUMUZ

"Türkiye’de öğrenci nasıl taşınmalıdır?" Bir sorunun yanıtı 1991’den beri arıyoruz…Her bulduğumuz yanıt bizi daha çok araştırmaya ve geliştirmeye yöneltiyor…İşte burada "yeniliği hemen yakalamak, sorumluluğu ve bilinci ile kendi özgün modelimizi oluşturuyoruz. Bu bizim vizyonumuz.

MİSYONUMUZ

Geleceğimiz olan, en değerli varlıklarımız çocuklarımıza; güvenli, kaliteli, ekonomik ücret karşılığında, çağdaş servis hizmeti sunuyoruz, sunacağız…Çünkü; bu da bizim misyonumuz…