Yunanistanla Öğretmen Değişim Programımız Devam Ediyor

Marmara Koleji öğretmenleri Hazal Pişkinoğlu ve N. Gamze Furtun 25-29 Nisan 2018 tarihleri arasında,   Armabey Projesi kapsamında, Atina’daki kardeş okulumuz Paidagogiki Protoporia Okulu’nda kendileri için hazırlanan program dahilinde derslere girerek gözlem ve inceleme yapma imkanı buldular.

Armabey Projesi, 2006 yılından beri Ege’nin iki yakasında dostluk bağlarını güçlendirmek için  Selanik ve Atina’daki kardeş okullarımızla yürütülmekte olan ve  çok yönlü öğrenci ve öğretmen çalışmaları içeren bir proje . Yine bu proje kapsamında 31.03.2018-04.04.2018 tarihleri arasında  Paidogogiki Protoporia Okulundan  Nancy Filippaiou ve Theodora Passa adlı öğretmenleri okulumuzda ağırlamıştık.