“AROUND THE WORLD 80 DAYS “

23.02.2017 Perşembe günü okulumuzda profesyonel İngilizce oyun anlamında bir ilk yaşandı. Dünya çapında eğitim amaçlı İngilizce oyunlar organize eden “Artspot” adlı kuruluş tarafından Jules Verne klasiği “Around The World In 80 Days / Seksen Günde Dünya Turu” adlı eserden uyarlanan İngilizce oyun sergilendi. Sabah seansında ilköğretim, öğlen ise lise öğrencilerine sergilenen oyun; olay örgüsü, oyunculuk kalitesi, dekorları, efektleri ve ağır çekim sahneleri ile beğeni toplarken, İngilizce derslerinde şarkıları çalışmış olan öğrenciler, müzikli bölümlere eşlik etme fırsatını da değerlendirdiler. Öğlen arasında Amerikalı oyunculara ev sahipliği yapan Marmara Koleji 12 Dil sınıfı öğrencileri, misafirleri ile sohbet etme imkânı da buldular. Gösterimlerden sonra ise, soru cevap bölümünde öğrenciler oyunculara sanat, oyunculuk, turneye çıkma, dünyayı gezme ve tiyatro ile ilgili merak ettikleri konularda sorular yönelttiler, resimler çektirdiler. İngilizcenin yaşanarak interaktif bir şekilde öğrenilmesine büyük katkı sağlayan etkinlik, okul camiası tarafından büyük beğeniyle karşılandı.