2017- 2018 Öğrenci Birliği Başkanlığı Seçim Heyecanı

Özel Marmara Koleji, Özel Marmara Fen Lisesi, Özel Marmara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde her yıl büyük bir heyecanla yapılan Öğrenci Birliği Başkanlık seçimleri, bu yıl da aynı titizlikle yapılmıştır.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında Öğrenci Birliği Başkanlığı için Özel Marmara Kolejinden 2 kişi, Özel Marmara Fen Lisesinden 1 kişi ve Özel Marmara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden 1 kişi Başkanlık için adaylığını koymuştur. 

Özel Marmara Kolejinden;

  • Serkan Onar
  • Arif Aydın Koca

Özel Marmara Fen Lisesinden;

  • Batuhan Korkmaz

Özel Marmara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden;

  • Metin Avşar

Öğrenci Birliği Başkanlığı için adaylıklarını koymuşlardır.

Başkan adayları kendilerinin oluşturdukları beş kişilik ekipleriyle; seçim öncesinde, lise sınıflarına yönelik propaganda konuşmaları ve tanıtım çalışmaları yapmışlardır. Propaganda konuşmalarında, başkan seçildikleri takdirde okulumuza getirecekleri yenilikler, yapacakları diğer çalışmalar hakkında bilgi vermişler ve arkadaşlarının sorularını yanıtlamışlardır.

Her sınıf düzeyinde iki öğrencinin temsilciliğinden oluşan genel kurul toplantısında, oy çoğunluğu ile “Öğretim Kadrosu”nun da oy kullanmasına karar verilmiştir.

Bu propaganda sürecinin sonunda 20.10.2017 tarihinde tüm lise bölümlerinde hazırlanan sandıklarda kapalı oy sistemi ile seçim gerçekleştirilmiştir. Sandıklar seçim sonrası adayların gözetiminde açılarak, sayım yapılmıştır.

Özel Marmara Kolejinden ARİF AYDIN KOCA beş kişilik ekibi ile 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Öğrenci Kurulu Başkanı seçilmiştir. 

REHBERLİK DANIŞMA MERKEZİ

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.