BEST BUDDIES EĞİTİMLERİ

Marmara Eğitim Kurumlarında gönüllülük esasıyla 2013-2014 eğitim – öğretim yılında başlatılan   çalışmalar bu yıl da Best Buddies Kulübü ve kulübün otuz bir gönüllü öğrencisi ile devam etmektedir.  14 Kasım 2017  Salı günü projenin ikinci aşaması kapsamında Best Buddies Turkey  Program Koordinatörü Fidan KARAAHMETOĞLU  ve gönüllü katılımcı Emel KUTLU okulumuza gelerek “Engellilere Doğru Yaklaşım“ eğitimi vermiştir. Üçüncü aşamasında ise 15 Kasım 2017 Çarşamba günü Sercan DUYGAN önderliğinde  “Liderlik Eğitimi” gerçekleştirilmiştir. Bütün bu çalışmalar sonucunda I. dönem sonunda eşleştirme töreninin yapılması planlanmaktadır.