Dünya Emekçi Kadınlar Gününü Kutladık

8 Mart 2017 Çarşamba günü Marmara Eğitim Kurumları, Lise Yabancı Diller Bölümü ve öğrencilerinin hazırladığı “Uluslar arası Emekçi Kadınlar Günü Kutlama Programı” izleyenler, öğretmenler ve de sahne performansında yer alan tüm öğrencilerin duygusal anlar yaşadığı bir etkinlik oldu.  Programda kadının toplumdaki yerine, kadına toplumun her alanında farklı şekillerde uygulanan şiddete ve kadın haklarına dikkat çeken canlandırma, röportaj ve bilgilendirmelere yer verildi.  Öğrencilerin dört farklı dilde (İspanyolca, Fransızca, İngilizce ve Almanca) şiirlerle gerçekleştiren canlandırmalarla renk kattığı programın kapanışında sergilenen “Ben 8 Mart” adlı canlandırma, kadının yaşadığı zorluklara dikkat çeken konusuyla büyük beğeni kazandı.