Emir Bor’un AFS Başarısı

10. sınıf öğrencilerimizden Emir Bor AFS Kültür Programı aracılığıyla öğrenimine ikinci dönem Belçika’da devam ediyor.

AFS okul programlarına katılan öğrenciler; farklı sürelerde, farklı bir ülkede, gönüllü ailelerin yanında kalarak liseye devam ederler. AFS okul programı değerlendirme süreci sonrasında programa kabul edilen Emir Bor 22 Ocak’ta Belçika’daki program oryantasyon sürecinden sonra, 10. sınıfın ikinci dönemini Belçika’nın Gent şehrinde Edugo Toren/Oosttaker okunda tamamlayacak.

Sıradışı bir kültürlerarası öğrenme ve değişim deneyiminin parçası olacak olan Emir Bor’a bu eşsiz deneyiminde başarılar diliyoruz.