HAZIRLIK SINIFLARI SENE SONU GÖSTERİSİ

Okulumuzda her yıl geleneksel olarak sahneye konan “PREP SHOW” bu sene de seyircileri coşturdu. İngilizce, Fransızca, İspanyolca ve Almanca skeç, şiir, şarkı, dans ve video gibi performansları içeren Hazırlık A ve B sınıflarının hazırladığı sene sonu gösterisi; veli, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla bizlere keyifli anlar yaşattı. Öğrencilerin tüm yıl boyunca öğrendikleri dil becerilerini kullanarak büyük bir heyecan içinde hazırladıkları gösteri büyük beğeni kazandı. Etkinlik sonu düzenlenen kokteylde öğrencilerimizin gururu ve mutluluğu gözlerinden okunuyordu.Emek veren tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyoruz.