III. KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİĞİ

Meslek tanıtımlarının yapıldığı “Kariyer Günleri”nin 3.sü 29 Aralık 2014 Pazartesi günü gerçekleşti. Etkinliğimizin bu kez konukları ÖZEL MARMARA KOLEJİ mezunları oldu. 

Özel Marmara Koleji 2001 yılı Yabancı Dil alanından mezun ettiğimiz ERDENER BARAN Türkiye genelinde 263. sıralamada yer alarak, İstanbul Üniversitesi Mütercim Tercümanlık bölümünde eğitimini tamamladı. Uluslararası bir firmada yönetici olarak çalışan mezunumuz, okulumuzda aldığı eğitim ve deneyimlerinin; üniversite yıllarında, iş yaşamında ve hayatındaki etkilerinden bahsederek, öğrencilerimize önerilerde bulundu.   

 Özel Marmara Koleji 2003 yılı Türkçe-Matematik alanından mezun ettiğimiz GÜLNİHAL METİN ise, Boğaziçi Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünde eğitimini tamamladı. Özel bir firmada pazarlama alanında çalışan mezunumuz, öğrencilerimize üniversitede alınan eğitimin tek başına yeterli olmayacağı ve kişinin fark yaratacağı donanımlara da sahip olması gerekliliğini vurguladı. Okulumuzda aldığı eğitim ve donanımla bu gücü kendinde bulan mezunumuz, öğrencilerimize çok özel mesajlar verdi

  

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.