İNSAN HAKLARI GÜNÜ PROGRAMI

11 Aralık 2017 tarihinde, Marmara Koleji Yabancı Diller Bölümü ve lise öğrencileri tarafından hazırlanan “İNSAN HAKLARI GÜNÜ” programı , Hasan Ali Yücel salonunda sahnelendi.  İnsan Hakları kavramı ve bu konuyla ilgili bilgi, duygu ve düşüncelerin paylaşıldığı programda  insan hakları mücadelesine tarih boyunca farklı şekillerde katkı sağlamış değerli bireylerin hikâyelerine de yer verildi.

Sunum, skeç, canlandırma, şarkı ve görsel materyallerden oluşan program beğeni toplarken, öğrencilerin ilgi, coşku ve duygu yoğunluğu görülmeye değerdi. Kardelen Sevda’nın dokunaklı hikayesinden, Olimpiyat İnsan Hakları Selamına, Uğur Mumcu’nun anıldığı sunumdan, Türk Yahudileri esir kampından kurtaran  Büyükelçi Behiç Bey’in öyküsüne kadar renkli unsurlar içeren programda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.