İngilizce Öğretmenlerimiz, Öğrencilerimize 21. Yüzyıl Becerilerini Kazandırmak İçin Seminerde

İngilizce öğretmenlerimiz 29 Mart 2017’de Lesley Koustaff’n  ‘Teaching 21st Century Skills With Confidence’ adlı seminerinde bir araya geldiler.

Seminerde 21. yüzyılda gençlerin başarılı ve mutlu olabilmesi için; yaratıcılık, iletişim, eleştirel düşünme ve işbirliği becerilerinin ne kadar önemli olduğu ve bu becerilerin öğrencilere nasıl kazandırılabileceği konusunda görüş alış verişinde bulunuldu. Lesley Koustaff gelecekte birbirini dinleyen, saygı duyan, dürüst, duygularını kontrol edebilen, kaos ortamında sakin kalabilen bir nesil yetiştirebilmek için pratik önerilerde bulundu.