MARMARA EĞİTİM KURUMLARI ÖĞRETMENLERİNE “STATEJİK PLANLAMA” SEMİNERİ

7 Eylül 2017 tarihinde, Marmara Koleji Avni Akyol Salonunda, Maltepe Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç. Sayın Şafak Gündüz “Stratejik Planlama” konulu bir seminer verdi.

Yrd.Doç.Şafak Gündüz, İstanbul Üniversitesi “Amerikan Kültürü ve Edebiyatı” bölümü ile Anadolu Üniversitesi “İşletme” alanında lisans; Maltepe Üniversitesi “İşletme” alanında yüksek lisans ve Marmara Üniversitesi “Yönetim ve Organizasyon” dalında doktora eğitimlerini tamamladı.

Marmara Eğitim Kurumlarının tüm öğretmenlerinin katıldığı seminerde okulumuzun vizyon, misyon, amaç ve hedefleri gibi konularda tüm okul çalışanlarının bilgi sahibi olmasının önemi vurgulandı. Bu doğrultuda stratejik planlamanın eğitim kurumlarındaki gerekliliği üzerinde duruldu. İş yaşantısında hepimizin karşılaştığı örneklerin verildiği aktif, ilgi çekici ve aynı zamanda eğlenceli bir seminer gerçekleştirildi. Bu yararlı seminer için Yrd.Doç. Sayın Şafak Gündüz’e Marmara Eğitim Kurumları ailesi olarak  teşekkür ediyoruz.

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.