Marmara EYP Kulübü Öğrencileri ÜALEF 2017’de

Üsküdar Amerikan Lisesi tarafından 20- 23 Ekim 2017 tarihlerinde düzenlenen Ulusal Gençlik Eğitim Forumuna, Özel İstanbul Marmara Koleji; EYP kulübü danışman öğretmenleri Zülâl Eroğlu ve Sitem Sipahi rehberliğinde 9 öğrenci ile katıldı.

1.gün Oryantasyon, takım oluşturma çalışmaları ile başlayan forum,2.ve 3. gün komitelerin çalışmaları ile devam etti. Konferans süresince uzmanlar tarafından komite konuları hakkında bilgilendirilen öğrenciler, genel kurulun yapıldığı 4.günde de FOX TV haber spikeri İsmail Küçükkaya ile söyleşi yapma imkânı buldu.

ÜALEF’17 Forumunda, ekonomik, sosyal, kültürel, sanat, medya, uluslararası ilişkiler ve çevresel sorunları tartışmak üzere bir araya gelen öğrenciler, ülke sorunlarına çözüm odaklı yaklaştı. Ardından sorunları komitelerdeki diğer delegelerle paylaşan öğrenciler, çözüm önerilerini taslak haline getirerek genel kurul oturumlarında sundu.ÜALEF’17’ ye katılan; Bahadır Özen, Candan Oran, Mina Aydoğan, Zeynep Erince, Zeynep Erzincan, Göksu Fırat, Tuana Çakmak, Sevilay Şahin, Elif Buse Erdoğan isimli öğrencilerimiz yürüttükleri başarılı çalışmalardan dolayı sertifika almaya hak kazandılar.

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.