Marmara Eğitim Kurumları Klüp Tanıtımı

Marmara Eğitim Kurumları olarak 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılında Eğitsel Kol çalışmalarımızın sergilendiği yılsonu gösterimizi öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Yoğun bir ilgi ve merak ile takip edilen gösteride öğrencilerimizin birbirinden farklı 19 kulüpteki etkinliklerini sergilemek için 2 ders saati bile yeterli olmadı.

Spor kulüplerimizin yanı sıra World Scholar’s Cup, EYP, DI kulüplerinde öğrencilerimizin kazandığı sayısız kupa ve madalyalar bizlere gururlu anlar yaşattı. Öğrencilerimizin Türkçe ve İngilizce olarak sergiledikleri tiyatro oyunlarındaki üstün performansları sayesinde eğlenceli anlara bir kez daha şahit olduk. Kodlama, Renjü, Orkestra, Yayın ve İletişim Kulübü ile Doğa ve Keşif kulüplerindeki çalışmalarının yanı sıra, öğrencilerimizin Best Buddies ve Hayalimi Paylaş projelerindeki sosyal sorumluluk bilincinden dolayı onlara teşekkür eder ve başarılarının devamını dilerken,  2019-2020 eğitim ve öğretim yılında Eğitsel kol çalışmalarında yeni başarılar ile buluşmak üzere ayrıldık.