Marmara Eyp Kulübü Öğrencimiz Litvanya 1.Dijital Konferansı'na Katıldı.

Marmara Koleji 10.sınıf öğrencisi Alara Saygı, Avrupa Gençlik Parlamentosu tarafından Türkiye temsilcisi olarak 10-14 Ağustos 2020 tarihleri arasında Litvanya 1. Dijital EYP Konferansı’na katıldı. Farklı Avrupa ülkelerinden seçilen öğrencilerin bir araya geldiği konferans dört gün sürdü. “Değişen Zamanlara Uyum” çerçevesinde yapılan konferansta öğrencimiz “ilaç ve sağlık” komitesinde Covid-19 aşısı oluşturma ,uygulama yarışı, sınırlı üretim kapasiteleri ve dağıtımın eşitlikçi nasıl yapılabileceği üzerinde çalıştı. AB vatandaşlarının aşı ile ilgili endişelerinin nedenleri ve çözümleri üzerinde de araştırmalar yapan öğrencimizin başarılarının devamını diliyoruz.