Muhasebe

MuhasebeMarmara Eğitim Kurumları Muhasebe servisi; okula kayıt yaptıran öğrencilerin eğitim ve öğretimle ilgili finansal işlemlerini yürüten, öğrenci cari hesaplarını takip eden, fatura düzenini sağlayan birimdir. Kayıt yenileme Marmara Eğitim Kurumları Muhasebe servisi; okula kayıt yaptıran öğrencilerin eğitim ve öğretimle ilgili finansal işlemlerini yürüten, öğrenci cari hesaplarını takip eden, fatura düzenini sağlayan birimdir. Kayıt yenileme döneminde velilerimiz muhasebe servisine gelerek kayıt yenileme işlemlerini yaparlar. Kurumumuz velilerimize çeşitli ödeme seçenekleri sunmaktadır. Muhasebe birimi ayrıca, gelir-gider bütçesinin oluşumu, resmi kurum ve kuruluşlara, yasalar ile belirlenmiş olan bildirimleri ve yazışmaları yapar.