ÖZEL İSTANBUL MARMARA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ TEVİTÖL 6.SOSYAL BİLİMLER ÇALIŞTAYINA KATILDI

Özel Marmara Koleji Avrupa Gençlik Parlamentosu Kulübü öğrencileri 22 Nisan 2017 tarihinde TEV İnanç Türkeş Özel Lisesi’nde gerçekleşen 6.Sosyal Bilimler Çalıştayı’na katıldılar. 2017 TEVİTÖL Sosyal Bilimler Çalıştayı'nın bu yılki teması "OYUN"du. 500’ü aşkın öğrencinin katılımıyla gerçekleşen  6. Sosyal Bilimler Çalıştayı, 16 farklı atölye başlığı altında düzenlendi.Açılış konuşmasını  araştırmacı, yazar ve eğitimci olan Sayın Abbas Güçlü’nün yaptığı çalıştay, alanında uzman akademisyenlerin moderatörlüğü eşliğinde gerçekleşti. 2017 Sosyal Bilimler Çalıştayına Özel Marmara Koleji Tarih öğretmeni ve EYP Kulübü danışmanı Zülal Eroğlu danışmanlığında katılan öğrencilerimiz; Nilüfer Su Ünal, İda Yaz İçbak, Ezgi Menteş, Ecem Terzioğlu, Tuana Akbulut, Pelin Gökkuş ve Emirhan Kutsal katıldıkları atölyelerde yürüttükleri çalışmalardan dolayı sertifika almaya hak kazandılar. Liseli gençlerin hem kişisel hem de kültürel anlamda gelişmesini amaçlayan, bilimsel ve sistematik tartışmalar ile öğrencilerin ilgi duydukları alanda fikir alışverişinde bulunmasını sağlayan çalıştaya emek veren tüm öğrencileri ve akademisyenleri kutluyoruz.

Atölyeler

Antropoloji- Yard. Doç. Dr. Ayşe hilal Tuztaş (Yeditepe Üniversitesi)

Edebiyat   -Olcay Akyıldız (Boğaziçi Üniversitesi)

Ekonomi- Yard. Doç. Dr. Ahmet Murat Fiş(Özyeğin Üniversitesi)

Felsefe- Nuran Direk (Türkiye Felsefe Olimpiyatları Başkanı)

Hukuk-Burcu Erbayraktar (Galatasaray Üniversitesi)

Medya- Erkan Saka(İstanbul Bilgi Üniversitesi)

Psikoloji- Elif Göçek(İstanbul Bilgi Üniversitesi)

Sanat- Gülçin Aksoy(Mimar Sinan Üniversitesi)

Uluslararası İlişkiler- Menet Savaş Gazala (Galatasaray Üniversitesi)

Mimarlık-Oruç Çakmaklı

Müzik-İlke Boran

Politika-Batuhan Aydagül

Sinema –Tuba Ay

Sosyoloji- Murat Şentürk

Tarih-Can Nacar

Teknoloji –Özkan Bebek

Abbas Güçlü’nün Milliyet gazetesinde yer alan  sosyal bilimler çalıştayı hakkındaki yazısı için aşağıdaki link adresine bakabilirsiniz.