Ortaokullar arası scrabble turnuvası heyecanı.

Marmara Koleji 6-7 Aralık 2016 tarihlerinde ortaokullar arası Scrabble Turnuvasında on yedi ortaokul ve yaklaşık yüz kişiye ev sahipliği yaptı.

Geniş bir katılımın olduğu ve dört turda oynanan turnuva iki gün sürdü. Görkemli bir açılış töreni ile başlayan turnuva, dans ve müzik şöleni ve sertifika dağıtım töreni ile devam etti. Turnuva detaylarının ve masaların açıklanmasıyla turlar başladı. İlk iki tur 6 Aralık’ta, üçüncü ve dördüncü turlar ise 7 Aralık tarihinde yapıldı. Turnuvanın ilk gününde 20 masa ve 68 öğrenci ile birinci tur ve masa birinci ve ikincilerinin katıldığı ikinci tur oynandı. 07 Aralık tarihinde ise 4 masa ve 16 öğrenci ile yarı final ve masa birincileri ile final turu yapıldı. Okulumuz öğrencilerinin hakem olarak görev aldığı oyunlar çok çekişmeli ve keyifli geçti.

Zorlu mücadelede ilk iki sırayı Özel Bezciyan Ermeni Okulu öğrencileri Karun Arslan ve Rina Akbaş aldı. Üçüncülük Özel Derya Öncü Ortaokulundan Emrehan Çelik’in oldu. Okulumuz 8. sınıf öğrencilerinden Ceylin Erdal ise dördüncü oldu.

Birinciye MP3 çalar, ikinciye kablosuz hoparlör, üçüncüye Scrabble oyun seti ve dördüncüye İngilizce sözlüğün hediye edildiği turnuvada dereceye giren öğrenciler, ödüllerini törenle Marmara Eğitim Kurumları Liseler Müdürü Mehmet Alkan, Lise Yabancı Diller Bölüm Başkanı Neşe Sarışın ve turnuva koordinatörü Pınar Çırpanlı’dan aldılar.

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.