Özel Marmara Koleji Öğrencileri Avrupa Gençlik Parlamentosu 25.Ulusal Seçim Konferansı’na Katıldı

Avrupa Gençlik Parlamentosu tarafından düzenlenen resmi dili İngilizce olan  (25th National Selection Conference of EYP Turkey) 25.Ulusal Seçim Konferansı 01-06 Şubat tarihleri arasında  Türkiye’den seçim ile belirlenen 150 öğrencinin katılımı ile dijital platformda gerçekleşti. Açılış konuşmasını AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut’un yaptığı konferans bu yıl Daha güçlü bir toplum için bireyselliği bütünleştirmek" teması ile gerçekleşti. Konferansta öğrencilerimiz komitelerinde siyasi, sosyal, ekonomik ve insan hakları alanında birçok soruna çözümler aradılar. EYP Kulübü danışman öğretmenleri Sitem Sipahi ve Zülal Eroğlu rehberliğinde konferansa katılan ve sertifika almaya hak kazanan  İpek İlan, Teoman Sevgen, Aysha Koçtürk ,Ceren Özselanik ve Alara Saygı isimli öğrencilerimiz komitelerinin çalışmalarını genel kurulda sunma ve temsil etme başarısını gösterdiler.