Özel Marmara Koleji Öğrencileri Sosyal Bilimler Çalıştayı’na Katıldı

Özel İstanbul Marmara Koleji öğrencileri 30 Ocak 2021 tarihinde Tevitöl’de 9.su çevrim içi olarak düzenlenen Sosyal Bilimler Çalıştayı'na katıldılar. Lise öğrencilerine yönelik olarak gerçekleşen çalıştayın amacı, ilgi duyulan alanda uzman olan kişilerin yeni şeyler öğrenmeye istekli bireylerle bir araya gelip fikir alışverişinde bulunduğu ve ortak çalışma yaptığı bir ortam yaratmaktı. Bu sene tema olarak “dalga” konusunun belirlendiği çalıştayda, on iki atölyeden oluşan gruplarda deneyimli öğretim görevlileri eşliğinde çok boyutlu düşünme etkinlikleri gerçekleştirilmiştir. Okulumuz 10- C sınıfından Ozan Poşluk Ekonomi atölyesine , 9-B sınıfından Zarife Deniz Sarıözen Tarih atölyesine katılarak sosyal bilimler bağlantılı çalışmalar sürdürdükleri çalıştayı tamamlayıp sertifika almaya hak kazanmıştır. Etkin katılımları ile okulumuzu temsil eden öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.