RC Coğrafya Olipiyatı’na Katılım

Robert Kolej, tarafından 16-19 yaş aralığındaki öğrencilere yönelik düzenlenen RCGeo'17 adlı Coğrafya Olimpiyatı’na,  11-12 Kasım 2017 tarihinde, Coğrafya  Öğretmeni Öznur NESİPOĞLU  rehberliğinde 11. sınıftan Eda CEYHAN, Selin ERGÜR, Zeynep Derin DEDELER, Eralp KARDUZ,  Arda TURNA, Yiğit Altar PİYADE adlı öğrencilerimizle katılım sağlandı. Olimpiyat sürecinde; saha çalışması, sahada edinilen bilgilerin haritalanması ve multimedya sınavı yapıldı. Bu sınav sonucunda 50 katılımcı içerisinden Yiğit Altar PİYADE adlı öğrencimiz 5. oldu. Coğrafya ve doğa bilimlerine karşı  ilgileri yüksek öğrencilerimiz, sahada yeterliliklerini değerlendirebilme ve akranlarıyla keyifli zaman geçirme olanağı buldular.