Roman Kahramanları İle Buluşma

Marmara Koleji 12-IB sınıfı öğrencileri “Roman Kahramanları” etkinliği dahilinde 19 Şubat 2020 tarihinde Diploma Programı Türkçe A1 dersinin Türdeş Eserler bölümünde inceledikleri “Aşk-ı Memnu” romandaki olayları ve çatışmaları roman kahramanlarının kendi bakış açılarından yansıttıkları bir program düzenledi. Toplumla, birbirleriyle ya da kendileriyle çatışma halinde olan kahramanlar, yaşadıkları çatışmaları ve çatışma çözme yöntemlerini izleyenlerle paylaştı. Etkinlik öncesinde dokuzuncu sınıf  öğrencilerimiz “Eylül”, “Sefiller”, “Monte Cristo Kontu”, “Tante Rosa”, “Kürk Mantolu Madonna” gibi sevdikleri romanların ayraçlarını yapıp diğer öğrencilere dağıttı. Programı düzenleyen ve pek çok farklı romandan kendilerini yakın buldukları kahramanların kostümleriyle güne renk katan öğrencilerimize teşekkür ederiz.