Türkiye Kısa Kulvar Genç Ve Açık Yaş Yüzme Şampiyonası Ve Yıldızlar Bireysel Yüzme Müsabakaları

Özel Marmara Fen Lisesi öğrencilerimiz Barkın Köse ve Baran Efendioğlu, 18-22 Aralık 2019 tarihleri arasında “Türkiye Kısa Kulvar Genç ve Açık Yaş Yüzme Şampiyonası” ve “Yıldızlar Bireysel Yüzme Müsabakaları” na katılmışlardır.

Baran Efendioğlu, 50 metre sırtüstü yarışında Türkiye şampiyonu ve 100 metre sırtüstü yarışında Türkiye 3’üncüsü olmuştur.

Barkın Köse, 50 metre kurbağalamada Türkiye Şampiyonu , 100 metre kurbağalamada Türkiye 2’ncisi olmuş ve 50 metre kurbağalamada “Multinations Gençler” barajını geçerek 3-5 Nisan 2020 tarihleri arasında Yunanistan’da düzenlenecek olan “Multinations Gençler” yarışlarında Türkiye Milli Takım kadrosunda yer alarak ülkemizi temsil etmeye hak kazanmıştır.

Öğrencilerimizi ve Yüzme Baş Antrenörümüz Nezih EREL’i tebrik eder başarılarının devamını dileriz.