Uluslararası Yer Bilimleri Olimpiyatları seçmeleri

Ortaöğretim öğrencilerine yönelik olarak Ağustos 2020'de Rusya'da gerçekleştirilecek 14. Uluslararası Yer Bilimleri Olimpiyatları’na katılacak Türkiye Ulusal Takımı, 15 Şubat 2020'de İstanbul, İzmir, Ankara, Eskişehir, Adana ve Gaziantep’te eş zamanlı olarak sınav yapılarak belirlenecektir. 15 Şubat 2020'de İstanbul’da Özel Çamlıca Bilfen Kolejinde “14. Uluslararası Yer Bilimleri Türkiye Ulusal Takım” seçmeleri yapılmıştır. Özel Marmara Koleji olarak ulusal takım seçmelerine, Coğrafya Öğretmeni Ahmet YÜKSEL'in danışmanlığında 10. sınıf öğrencilerinden İdil AKAN ve Deniz ŞAHİNOĞLU katılım göstermişlerdir. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.