21 MART DÜNYA ŞİİR GÜNÜ ŞİİR DİNLETİSİ

Özel Marmara Ortaokulunda Türkçe Bölümü tarafından düzenlenen “21 Mart Dünya Şiir Günü Şiir Dinletisi” bu yıl “Down Sendromu Farkındalık Günü” nedeniyle down sendromlu kardeşlerimize ithaf edildi. Yaşama sevinci, sevgi, umut ve çocukluğa özlem temalı şiirlerin yer aldığı şiir dinletisinde giriş videosu olarak Cahit Sıtkı Tarancı’nın “Çocukluk” adlı şiirine çekilen klip yer aldı. Öğrencilerimiz, yorumladıkları birbirinden güzel şiirlerle dinleyenlere duygusal dakikalar yaşattılar.

Gönül kapılarınızı güzelliklere, barışa, sevgiye, umuda açacağınız dinletilerde buluşmak dileği ile tüm Marmara ailesinin Dünya Şiir Günü’nü kutluyor, şiir dinletisinde ve şiir klibinde emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize, kameramanımız Sayın Tayfun Uzel’e, şiir klibinin montajını yapan Sayın Hülya Ocak’a, bestesini yapan Sayın Yuri Ryadchenko’ya teşekkür ediyoruz.