6.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN PROJE BAŞARISI

Özel Marmara Ortaokulu 6. sınıf öğrencilerimiz, Sosyal Bilgiler alanında katıldıkları yarışmadan ödülle döndüler.

Türkiye Coğrafya Kurumu’nun jürisi olduğu Geleneksel Sosyal Bilimler Proje Yarışması’nın bu yılki konusu ‘‘Tüketim Alışkanlıkları’’ idi. FMV Işık Okulları Ayazağa Kampüsü ev sahipliğinde düzenlenen yarışmaya ‘‘Zaman Tüketimi Üzerine Bir İnceleme: Nomofobi’’ projesiyle, Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Esra Şık Akıncı rehberliğinde katılan öğrencilerimiz Sera Atalay, Zeynep Üçbaşaran, Yiğit Sevinç ikincilik ödülünün sahibi oldular.

Bu projeyle tüketim alışkanlıklarımıza dikkat çeken, ‘Modern Çağın Bağımlığı Nomofobi’ hakkında bilimsel bir araştırma süreci yürüten öğrencilerimiz edindikleri bilgileri akranlarıyla paylaşarak farkındalık yarattılar. Öğrencilerimizi ve onlara rehberlik eden öğretmenimizi tebrik ediyoruz.