7. SINIFLAR MÜNAZARA YARIŞMASI

Türkçe dersi etkinliği olarak 7. sınıflar arasında 28 Şubat Perşembe günü, Hasan Ali Yücel Konferans Salonu’nda “sanayinin hızla gelişmesi ve tüketim alışkanlıklarının artmasının mutluluğa etkisi” konusunda düzenlenen münazara yarışmasında ekipler büyük bir mücadele verdiler. “Mutlu Yaşam: Sanayi” ekibi “Sanayinin hızla gelişmesi ve tüketim alışkanlıklarının artması insanları mutlu etmeye yetiyor.” tezini savunurken “Gerçek Mutluluk” ekibi “Sanayinin hızla gelişmesi ve tüketim alışkanlıklarının artması insanları mutlu etmeye yetmiyor.” tezini savundu. Kıyasıya mücadelenin sonunda her iki ekip de sergiledikleri güzel performansla izleyenlerin beğenisini kazandılar. Yarışmadan sonra jürinin yaptığı değerlendirme sonucunda “Sanayinin hızla gelişmesi ve tüketim alışkanlıklarının artması insanları mutlu etmeye yetiyor.” tezini savunan  “Mutlu Yaşam: Sanayi” ekibi 1685 puan alarak birinci olurken “Sanayinin hızla gelişmesi ve tüketim alışkanlıklarının artması insanları mutlu etmeye yetmiyor.” tezini savunan “Gerçek Mutluluk” ekibi 1663 puan alarak ikinci oldu.

Yarışma, sonuçların açıklamasının ardından Okul Müdürümüz Yasemin YILMAZ tarafından tüm ekip üyelerine sertifikalarının ve birinci olan ekip üyelerine ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Piyano dinletisi ile etkinliğe renk katan öğrencimiz Deniz Duman'a, yarışmada emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

 

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.