BARIŞ MANÇO ANMA ETKİNLİKLERİ

Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri 15 Şubat 2018 tarihinde Hasan Ali Yücel Konferans Salonunda düzenlenen Barış Manço'yu Anma Programında buluştu. 3, 4 ve 5. sınıf öğrencilerinin görev aldığı programda okul korosu ve barkovizyon sunumunun ardından 4.sınıf öğrencilerinin canlandırdığı Barış Manço klibi ve 3.sınıf öğrencilerinin hazırladığı anılar bölümleri yer aldı. Ayşesu Bayhan'ın seslendirdiği şarkı ve Defne Macit'in paylaştığı Barış Manço müzesi izlenimleri sonrasında, 4.sınıf öğrencilerinin İngilizce-Almanca-Fransızca-İspanyolca dillerinde hazırladıkları Dönence bölümü sahne aldı. Adam olacak çocuk bölümünde ise 1.sınıf öğrencileri ile Özer Öztürk öğretmenimizin keyifli sohbetleri izlendi.

Program; Anma Günü'ne davet edilen, Marmara Koleji mezunlarından Doğukan Manço'nun konuşması ve lise orkestrasının şarkıları ile sona erdi. 

Fuaye alanında açılan stantta öğrencilerimizin bugün için hazırladıkları Barış Manço tasarımlı magnet, kitap ayracı ve ders programları gün boyunca satışa sunuldu. Elde edilen gelir Barış Manço adına bağışlanmak üzere kayıt altına alındı.

Etkinliklerde emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize, izlemeye gelen velilerimize ve değerli katkısından dolayı Doğukan Manço'ya çok teşekkür ederiz.

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.