BASIN YAYIN KULÜBÜNÜN YAYINEVİ ZİYARETİ

Basın Yayın Kulübü öğrencileri 4 Ocak 2019 Cuma günü Kırmızı Kedi Yayınevini ziyarete gitti. Bir kitabın taslağının yayınevine ulaşmasından basımına kadar hangi aşamalardan geçtiğini öğrendiler. Öğrenciler, Kırmızı Kedi Yayınevinin çocuk kitapları, yetişkin kitapları, siyasi kitaplar ve çeviri kitaplarının editörleri ile görüşerek sorularını sorma fırsatı yakaladılar. Bin beş yüz adet basılarak Türkiye’de bir rekora imza atan Yılmaz Özdil’in ‘’Mustafa Kemal’’ adlı kitabını okuyarak aldıkları notları, kitabın editörü Çağlayan Çevik ve Kırmızı Kedi Yayınevi’nin sahibi Haluk Hepkon’la görüşerek paylaştılar. Basın Yayın Kulübü öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi en iyi şekilde ağırlayan Kırmızı Kedi Yayınevi Halka İlişkiler Sorumlusu Bahar Gedik’e teşekkür ederiz.