CIS Akreditasyonu Ödül Töreni

Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu 2012 yılından bu yana yürütmekte olduğu CIS Akreditasyonu çalışmalarını başarı ile tamamlayarak Mart ayında Uluslararası Okullar Birliği (CIS) tarafından akredite edilmiş ve bu sayede uluslararası standartlarda eğitim veren dünyada 500, Türkiye’de 28 ve İstanbul’da 14 seçkin okul arasında yerini almıştır.

Akreditasyon sertifikası bugün düzenlenen törenle CIS yetkilisi Jenni Thompson tarafından Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Yasemin Yılmaz’a takdim edilmiştir.

Konuşmasında tüm okul toplumunun bu başarı ile gurur duyması gerektiğini belirten Jenni Thompson bundan sonraki süreçte de okula başarılar dilemiştir.