Camı Şekillendirmek

3. Marmara FEST etkinliklerimizin bir diğer gününde zanaati ile çocuklarımıza ve bizlere keyifli bir deneyim yaşatan Bodrum'un 30 yıllık cam ustası İsmail ŞENOL'u okulumuzda ağırladık. Kendisi “Somut Olmayan Kültürel Miras Taşıyıcısı” ünvanına sahip olduğundan dolayı elden ele, nesilden nesile camı işleyerek bu zanaatin yaşamasına destek oluyor.

Geri dönüşüm ile vitray tekniğinin birarada olduğu atölyemizde İsmail ŞENOL kendisini merakla izleyen öğrencilerimizin hem sorularını cevapladı hemde parça camları yeniden şekillendirerek harika eserler ortaya çıkardı.

Bu sene ki Marmara Fest'te bizler ile olma davetimizi kabul ettiği ve öğrencilerimizle paylaştığı birbirinden değerli bilgilerden dolayı İsmail ŞENOL'a teşekkür ederiz.