Frankofoni Günü

20 Mart Uluslararası Frankofoni Günü Etkinliğimizi Fransa Fahri Konsolosu Zeliha TOPRAK, İzmir Fransız Kültür Merkezi Müdürü Caroline DAVID, İzmir Fransız Kültür Merkezi Kurslar Müdürü Güzin BOZDUMAN ve değerli velilerimizin katılımı ile gerçekleştirdik.

20 Mart Uluslararası Frankofoni Günü etkinliğimizin ilgi çeken bölümlerinden biriside öğrencilerimizin hazırladığı “La plus belle voix” programı oldu. Bu bölümde öğrencilerimiz sahnede mikrofon başına geçerek birbirinden güzel fransızca şarkılar seslendirdiler.

Bu harika etkinliğimizde bizlerle olan değerli misafirlerimize, velilerimize ve izleyenlerine keyifli anlar yaşatan tüm öğrencilerimiz ile etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.