Istanbul Özel Marmara ilkokulu 3.sınıf Öğrencilerinin Iş Bankası Müze Gezisi

Kuruluşundan günümüze Türkiye’nin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunan Türkiye İş Bankası, 2011 yılından bu yana çocuk ve gençlere yönelik atölye çalışmaları düzenlenmektedir. Bu atölyeler ağırlıklı olarak tasarruf bilincinin oluşturulması ve finansal okuryazarlık alanında farkındalığın geliştirilmesine yöneliktir.

Bu amaçlar doğrultusunda 23 ve 25 Mayıs 2018 tarihlerinde Özel Marmara İlkokulu 3.sınıf öğrencilerimiz, matematik işlemleri ve çeşitli oyunlarla desteklenen müze gezisinin ardından atölyeye geçerek bütçe-tutum-tasarruf konuları ile ilgili interaktif hikaye anlatımı, çizgi film gösterimi ve yarışmalar sonrasında kumbara boyama etkinliği yaparak tasarruf konusunu matematiksel yöntemler üzerinden uygulamalı olarak öğrenmiş, katılım sertifikalarını alarak keyifli ve eğitici bir gün geçirmişlerdir.