MARMARA FEST 2018 BAŞLADI

Özel Marmara İlkokulu-Ortaokulu  05 - 08 Haziran 2018 tarihleri arasında etkinliklerle dolu bir festival düzenliyor.

Öğrencilerimiz, festival boyunca katıldıkları etkinlikler sayesinde bir yandan yılın yorgunluğunu atarken bir yandan da yıl boyunca öğrendiklerini pekiştirme ve içselleştirme imkânı bulacaklar.

Festival boyunca katılacakları bilgi yarışmaları, yazar söyleşileri, matematik ve sporcu söyleşileri, bilim deneyleri, turnuvalar, sergiler, drama, masal etkinlikleri ve dans gösterileri aracılığıyla öğrencilerimiz,  eğlenirken öğrenmenin keyfini yaşayacaklar.

Muhteşem bir Bisiklet-Kaykay-Paten Show ile başlayan Marmara Fest 2018 açılış töreninde okul bandosu da büyük alkış aldı. Ardından tüm öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen zumba dansı, müziği ve coşkusuyla görülmeye değerdi.

Gün boyunca her ders saatinde farklı bir etkinliğe katılan öğrencilerimiz, bu dopdolu, eğlenceli ve sıradışı günün sonunda Marmaralı olmanın farkını bir kez daha yaşamış oldular.