MARMARALI MİNİKLER HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ KUTLADILAR

4 Ekim 2018 Perşembe günü Özel Marmara İlkokulu öğrencileri, Dünya Hayvan Haklarını Koruma Günü’nü Hasan Ali Yücel Konferans Salonu’nda düzenlenen program ile kutladılar.

Programda öğrencilerimiz hayvan hakları bildirgesini okuduktan sonra Darıca Hayvanat Bahçesi Eğitim Müdürü Gökmen Aydın günün önemini anlatan bir konuşma yaptı. Ardından sahneye Yaban Hayat Fotoğraf Sanatçısı Ümit Malkoçoğlu çıkarak kendinin çektiği yaban hayvan fotoğraflarını ve çekim anlarını anlatan interaktif bir sunum gerçekleştirdi.

Öğrencilerimiz seminer bitiminde Ümit Malkoçoğlu’nun resim sergisini gezerek sanatçımıza yaban hayat hakkında soru sorma fırsatı yakaladılar. Bu sayede minik öğrencilerimiz, bugünün anlam ve önemini kavrayarak hayvan sevgisini pekiştirmiş oldular.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.