MATEMATİK GÜNÜ ETKİNLİĞİ
28 Mart 2018 tarihinde, Hasan Ali Yücel salonunda  5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla matematik günü etkinliği düzenlendi. Hayatımızın birçok alanında çokönemli bir yeri olan matematiği farklı bakış açılarıyla değerlendirip yaptıkları  etkinlikleri arkadaşlarıyla paylaşan öğrencilerimiz keyifli dakikalar geçirdiler. Programda  matematiğin önemini  belirten sunumlar, doğada matematik ve Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün matematiğe katkılarını içeren görüntüler yer aldı. 6. sınıf öğrencilerimiz  matematik derslerinde öğrendikleri konular ile ilgili hazırladıkları afişlerin içeriğini  paylaştılar. Öğretmenimiz Barış Kepenek’in  pi sayısının tarihteki ilk yaklaşık değerini bulan Arşimet’in çalışmalarını anlattığı sunum ilgiyle izlendi.  Matematik ve sanatın bir araya gelmesiyle zenginleştirilen program, 7. Sınıf öğrencilerinin sözlerini kendi yazdıkları rap şarkıları ile son buldu.
Programın hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.