Marmara Fest

Bu sene 25 Mayıs 8 Haziran tarihleri arasında üçüncüsü gerçekleşecek olan “Marmara Fest” ‘te her sene olduğu gibi bu senede Bilim, Sanat ve Yazı Atölyeleri, Tarih ve Kişisel Resim Sergileri, Spor Turnuvaları ve birbirinden değerli konuklar ile Söyleşiler yer alacak.

3. Marmara Fest'in açılış konuşmasında Kurucu Vekilimiz ve Genel Müdür Yardımcımız Oya SAKIZ, Mustafa Kemal ATATÜRK'ün "Sanatsız kalmış bir toplumun hayat damarlarından birisi kopmuş demektir." sözünün yol göstericileri olduğunu vurguladı ve sözlerine bu etkinliğin Kültür ve Sanat festivali olduğunu belirterek festival kapsamında tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Doğa Bilimleri Derneği Başkanı Sayın Altuğ Revnak ETİ "Biyo-İnovasyon" üzerine gerçekleştirdiği seminer ile Marmara Fest'in açılışında yer aldı. İç dünyamızda barındırdığımız ama farkında olmadığımız veya önemsemediğimiz soru işaretlerini uyandırarak, yeni yaratıcılıklara yelken açmamız adına yaptığı tüm çalışmalar ve bu seneki Marmara Fest’te yer alarak bizleri bilgilendirdiği için Sayın Altuğ Revnak ETİ'ye teşekkür ederiz.

Gürcistan'ın üç farklı okulundan bizi ziyarete gelen (Momavali, Eleoni ve İmedi) dans grupları 150 kişilik kadroları ile Marmara Fest'te sahneye çıkarak bizlere halk danslarını sergilediler. Bu muhteşem gösterinin sonunda izleyenleri tarafından uzun süre ayakta alkışlanan Gürcistanlı misafirlerimize  teşekkür ederiz.

3. Sınıf Drama Kulübü öğrencilerimiz gelişen teknoloji ve onunla birlikte her alana yerleşen makineleşmenin müzik ve dans ile buluştuğu “Robot Dansı” için Marmara Fest'te sahnede yerlerini aldılar.  Marmara Koleji Modern Halk Dansları Kulübü öğrencileri de hazırladıkları "Zeybek" gösterisi ile sahnede yerlerini aldılar.

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.